مقایسه ظروف آشپزخانه. چوبی خوبه یا پلاستیکی؟
مقایسه ظروف آشپزخانه چوبی و پلاستیکی
در اینجا ظروف آشپزخانه چوبی و پلاستیکی را قیاس میکنیم.
در بعضی فروشگاههای چشم روشنی و آنلاین ، انواع مختلف از لوازم آشپزخانه دیده می شود که تصمیم برای انتخاب را برای شما مشکل می کند و در زمان خرید ، تصمیم گیری بین ظروف آشپزخانه چوبی و پلاستیکی بسیار است.ولی با داشتن اطلاعات کافی، می توانید به درستی انتخاب کنید.
ابزارهای چوبی آشپزخانه
چوب برای بعضی از ظروف مثل قاشق و کفگیر یک گزینه خوب است.زیرا که حتی ظریف ترین سطوح پخت را خراش نمی دهد.
جنسی که برای ظروف خود انتخاب می کنید به شیوه استفاده از آن و مواردی که قصد استفاده از آن را دارید وابسته است.چند خاصیت برای قاشق چوبی وجود دارد از قرار زیر:
می تواند چیزهای ضخیم را را از کف قابلمه ها بتراشد.و دارای ظرفیت گرمایی بالا است.یعنی که اگر در کنار ظرف داغ قرار بگیرد ، ذوب نمی شود.آنها از بی خطر هستند.بعضی ابزارهای فلزی با غذاهای اسیدی واکنش نشان دهند.قاشق های چوبی بر طعم غذاها بی اثرند.
اشکال آنها این است که تمیز کردن آنها نسبت جنس استنلس استیل یا پلاستیک مشکل تر است.
لوازم آشپزخانه پلاستیکی
هم نرم و هم عایق هستند، هم چنین قیمتشان مناسب است اما ،ظرفیت گرمایی بالایی ندارند ، ممکن است ذوب شوند.ضعیف است، پس کار تراشیدن کف ظرف را به خوبی انجام نمی دهد و، بعضی از پلاستیک ها هنگام گرم شدن مواد شیمیایی آزاد می کنندو ممکن است خط سلامتی را در پی داشته باشد.
برای اطلاعات بیشتر درباره ظروف آشپزخانه اینجا کلیک کنید.
راهنمای خرید آنلاین کالای دیجیتال و آشپزخانه-تاپ و توپ